BANVİT RUSYA'DA LİDERLİK PEŞİNDE!..

BANVİT RUSYA

TRIUMPH LYUBERTSY-BANVİT 30 OCAK ÇARŞAMBA SAAT:17.00




Eurocup
Son 16 I grubu dördüncü hafta mücadelesinde Banvit, Rusya'da Triumph Lyubertsy takımına konuk olacak. Moskova'ya bağlı Lyubertsy şehrinde Triumph Sports Palace'da oynanacak karşılaşma Türkiye saatiyle 17.00'de başlayacak ve Sports Tv kanalından canlı olarak yayınlanacak.


Eurocup Son 16 mücadelesinde Banvit'inde yer aldığı I Grubunda ikinci devre maçları öncesi işler iyice karışmış durumda. Üç takımın ikişer galibiyet ve averajla sıralandığı I grubunda, Banvit ikinci sırada bulunuyor. Rakibi Triumph ile geçtiğimiz hafta Bandırma'da oynadığı ve zaman zaman zorlandığı karşılaşmadan 86-79 galip ayrılan Banvit, deplasmanda da kazanarak liderliğe yükselmenin hesaplarını yapıyor. Rus ekibi Triumph ise kendi seyircisi önünde galip gelerek azalan çeyrek final şansını son maça kadar sürdürmek amacında.

Banvit'in grubunda oynadığı tüm maçların, Teledünya 135, Türksat 2A Uydusu, D-Smart 84, Digiturk 82 ve HD kalitesi ile Digiturk 376. kanaldan yayın yapan Sports Tv ekranından canlı yayınlandığı Eurocup Son 16 I Grubunun diğer maçında ise Buducnost Voli evinde Budivelnik Kiev'i ağırlayacak. Grupta puan durumu ise şöyle;






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı